Allan Skrevet af: A.H. – 2023/3

KÆRLIGHED OG LIDT MERE KÆRLIGHED

En frit-tænkende historie om romantik og kærlighed fra før samfundet blev for bornert og snævert for sådanne tanker og ord

Man kan få de underligste tanker, ikke fordi det er dårlige tanker.  Hvordan skulle det være det? Man kan lade som om man sidder på den øverste bænk i en tårnsauna med udsigt over havet og havnen i nærheden og forestille sig udveksling af erotiske ord med en kvindelig modpart.

 

Som lukker op med ordene

”Jeg nød dine søde erotiske fantasier – en døsig krop, som er opvarmet af solen og gravet lidt ned i sandet, vil nyde din lette berøring. Jeg brugte faktisk lang tid i går aftes på at se, hvad jeg har liggende af billeder, men de er ikke helt aktuelle, da jeg jo ikke lige har haft nogen til at tage dem i 1 ½ år.

Rent kropsligt tror jeg nu ikke, at der er den store forskel, men det er jeg ikke den rette til at bedømme. Det mest afklædte, jeg er foreviget i, er bikini, som jeg ynder at gå i om sommeren. Min svigerdatter mobber mig for, at jeg modtager gæster i den mundering, men hvis jeg nu synes, at ens krop godt kan tåle andres blikke, og vejret er dejligt, er det vel ok? – Den bikini, der er tale om, er i øvrigt mindst 20 år gammel. Jeg købte den i Sydfrankrig og har den med i mit sommerhus. Nogle somre er vejret jo ikke til den slags beklædning, og derfor er den slidt op, og jeg konstaterede i år til min store tilfredshed, at den stadigvæk passer.

En anden erotisk fantasi

Jeg vil returnere med en anden erotisk fantasi: at man ligger nøgen i ske med sin elskede. Her er masser af dejlig berøring, og er man heldig med kroppen, passer man sammen på den måde. Jeg undgår helt mænd med fede ølmaver – og dem er der jo en del af. Der vil blive at for meget fedt at forholde sig til. Et par baller må være nok”.

Og som slutter af

Sikke noget at skrive til en mand, man aldrig har mødt, men vi er vist enige om, at vi ikke har behov for nogen norm. Vi gør, hvad der passer os, blot vi er enige om det.

Fantasier ødelagt og måske misforstået af nutidens mærkelige strømninger

Din tilbagemelding virker passende og udfyldende efter mit lille oplæg – men desværre er det også rigtigt, at vores udveksling af mange forskellige ord og fantasier ville blive ødelagt og måske misforstået af samfundets nutidige mærkelige strømninger.

Selvfølgelig har vi voksne mennesker altid haft den nødvendige respekt for normer – men den må ikke ødelægge den opmærksomhed og snert af almindelig ”flirt” som kan opstået mellem to positive personer.

Den fordybelse og udvikling i hinanden har på intet tidspunkt i sine ordsætninger haft et indhold af ”Lummer” karakter – så ord og tanker er ikke farlige – men kun måden, de bliver opfattet på.

Kære modpart

Derfor vil jeg slutte med: kære modpart som er født i ord og tanker. Jeg glæder mig til at modtage et billede af den numse, som jeg blidt vil børste sandkorn væk fra på en rigtig varm sommerdag.  

Kære læsere – Jeg vil lige nævne, at det er illustrations  foto