Medie Magasinet 1848

Kære læser.

Du bydes hermed velkommen til Medie Magasinet 1848. 

Som ansvarlig for Magasinet, er det mit mål, at det må blive det ”Bankende Hjerte”, der kan sprede begejstring og styrke fællesskabet regionalt og lokalt i hele Danmark.

Retningslinjerne for 1848
Magasinet er gratis for dig som læser og vil på sigt blive finansieres gennem reklamer for små virksomheder rundt omkring i DK.

Der stilles krav om ansvarlig og etisk sprogbrug, der samler os som befolkning frem for at grave grøfter imellem os.

Målgruppen for 1848
Vi henvender os til aldersgruppen 40++, som har lyst til at læse små artikler om emner, der optager og berører os på tværs af landets regioner. 

Indholdet i 1848
Kan være alt det, som er i borgernes og lokalsamfundets interesse og bevågenhed både aktuelt og tidløst. 

Det er skribenternes egne tanker, oplevelser og forståelse, der bliver skildret i læserens øjenhøjde både med ord, billeder og videoer.

Anmeldelser og Livsværdier.

Du vil opleve anmeldelser af bøger, film og kunst, egnshistorier, lokale nyheder og sidst men ikke mindst personlige historier om oplevelser, livsværdier og udviklingspotentiale, der har relevans for en større gruppe.

Magasinet har på ingen måde politiske ambitioner.

Skribenterne i 1848

Er ganske almindelige samfundsborgere i alderen 50+, der dog hver især har en opmærksomhed og kreativ åre rettet mod at fortælle dig historier om emner de brænder for ud fra mange forskellige vinkler. 

Du er selv velkommen til at blive en del af skribentgruppen, hvis din fortælling har en bredere interesse borgerne imellem. 

M.v.h.  Allan Hasse/ Redaktionen.

Hverdage mellem kl. 13 til 16

Tlf.: 60 46 12 67

 ahoeh1848@gmail.com

Eller:

 

Kontakt os her

0 + 5 = ?

* For at sende beskeden, skal resultatet af regnestykket skrives i det sidste tekstfelt.