Skrevet af: A.H. – December 2022

ELSK MIG

ELSK MIG LÆNGE!

I nogle af de mange forskellige massageformer handler det om at forholde sig fyldende og ikke mindst nydende for derigennem at opnå en kontakt til sine dybereliggende følelser.

Denne lidt blide oplevelse er en massage form som er indlevende og ikke mindst nærværende, udformer og udvikler en tæt berørings kontakt mellem to mennesker.

Tænk og ønsk frit – Liver er dit

Du har sikkert som så mange andre fornemmet og oplevet en søgen i dine kropsfølelser, en søgen efter dit sensuelle potentiale, en søgen efter en lang følsom berøring af hele kroppen også måske dine seksuelle organer, en tanke søgen på trods af, at der ikke lige er en super partner til stede i dit liv – lyder det helt vildt og forkert – nej man har lov til selv her i sen alderen at tænke sig til egne krav – have lov til følsomme tanker og længsler – denne bevidstheds massage kan også udleves og praktiseres mellem to gode hjertevenner.

 Din sensualitet er din egen – nyd den

Rigtig mange kvinder har svært ved at få tilfredsstillet deres behov for kærlig omsorg og orgasmer. Det er generationers nedarvede fortrængninger og blokeringer af helt almindelige behov for omsorg og kærlighed.

Den feminine seksualitet er ligesom en prinsesse fanget bag forsvarsmur og ude af stand til at slippe væk. Den er der inde i hver kvinde og ønsker at blive fri, men er fanget, låst fast i århundreders energimæssig arv. At bryde mure ned og redde prinsessen er en maskulin energi.

Romantik, kemi og kærlighed

Massagen er også en healing, der både stimulerer det fysiske og det æteriske. Massagen er en kropslige nydelse det handler bl.a. om at lære sin egen seksualitet at kende. Vi ved godt at med alderen mister billedet sin glans og den seksuelle selvtillid kan ligge på et meget lille sted.

Senior- massage er en selvfordybelse af intimiteter der modvirker mange års underernæret, ufri og ubelyst seksuelle relationer i det voksne sexliv.

Massagen stiller krav til ærlighed og åbenhed – men vil gennem sin udvikling være livsbekræftende og udviklende og flytte sig i mange forskellige erotiske retninger, opleve igennem healingen at partneren kommer en i møde.

Alle steder er gode steder, hvis de bliver mødt på den rigtige måde -husk – Ingen mennesker har den fuldkomme krop, ikke desto mindre kan kroppen give og modtage fuldkommen nydelse.

 

Udvikling på mange planer

Men hvis der kun er kraftfuld maskulin energi, men ingen hjerteenergi, sensitive – og omsorg fra mandens side, bliver der bare lavet endnu flere sår og forsvarsmurene bliver tykkere.

I mangel på sådan maskulin diversitet kan massagen komme ind, som en måde at udleve og opleve sin sensualitet på, både mænd og kvinde at lære at nedbryde deres fastlåste intimitets blokeringer. For det er ikke bare kvinder, der sidder fast i fysiske og psykiske blokeringer for at få det fulde sensuelle potentiale.

Model – foto Copyright